Usuń konto
Jak trwale usunąć konto QlickIt i wszystkie powiązane z nim dane.
Usunięcie z aplikacji
Najszybciej zrobisz to bezpośrednio w aplikacji QlickIt, na iPhonie lub Androidzie:
- 1.Otwórz aplikację QlickIt i zaloguj się.
- 2.Przejdź do zakładki Profil i wybierz Edytuj profil.
- 3.Przewiń na sam dół i wybierz „Usuń profil i wymaż dane”.
- 4.Podaj powód odejścia, a następnie potwierdź.
Usunięcie następuje natychmiast i jest nieodwracalne. Zostaniesz wylogowany od razu po jego zakończeniu, a konto nie pozwoli się już zalogować.
Co zostaje usunięte
Potwierdzenie usuwa Twoje konto i wszystko, co jest z nim powiązane:
- •Tożsamość logowania i profil — imię, nazwisko, pseudonim, e-mail, telefon, płeć i wiek.
- •Całą historię wizyt we wszystkich klubach wraz z punktami za nie zdobytymi.
- •Odebrane nagrody i ich kody weryfikacyjne.
- •Nagrodę, na którą zbierałeś w każdym z klubów.
- •Tokeny powiadomień push — aplikacja nie będzie mogła więcej dotrzeć do Twoich urządzeń.
Co zachowujemy i dlaczego
Dwie rzeczy pozostają po usunięciu konta — obie z powodów, do których jesteśmy zobowiązani:
- •Powód odejścia, zapisany z Twoim identyfikatorem i adresem e-mail, abyśmy mogli wykorzystać tę informację i wykazać, że usunięcie było żądane. Nie jest widoczny dla klubów ani innych użytkowników.
- •Wizyty już uwzględnione w anonimowych, zbiorczych statystykach klubu. Nie odnoszą się one już do Ciebie i nie można ich z Tobą powiązać.
Konta właścicieli klubów
Jeśli Twoje konto jest właścicielem klubu lub marki partnerskiej, usunięcie z aplikacji jest celowo zablokowane — usunęłoby dane tego biznesu, w tym historie wizyt innych graczy. Napisz do nas, a najpierw przekażemy lub zamkniemy klub razem z Tobą.
Nie masz dostępu do aplikacji?
Jeśli straciłeś dostęp do urządzenia lub konta, napisz do nas z adresu, na który się rejestrowałeś, i poproś o usunięcie. Podaj adres e-mail konta, abyśmy mogli je zidentyfikować.
Takie żądania realizujemy w ciągu 30 dni, zwykle w kilka dni roboczych.